Info

Tarjoamme ilmaisen postituksen kaikkialle maailmaan!

Tarjoamme ilmaisen postituksen kaikille yli 20€ maksaville tilauksille. Postitus alle 20€ maksaville tilauksille on 5€. Toimitusaika Suomessa on noin viikon (5-10vrk). Toimitamme tuotteet kirjeessä tilaajan kotiin.

Tutkimuksiin perustuvat toimitusaika-arviot ulkomaille: Pohjoismaat 7–14 työpäivää, muu Eurooppa 8–16 työpäivää, muun maailman suuret kaupungit alk. 12 työpäivää, muut kohteet: ei arviota.

 Maksutavat:

Voit maksaa pankkikortilla tai PayPalilla.

Korujen valmistus

Suunnittelemme korut yhdessä Ugandalaisten artesaanien kanssa. Käytämme painettua kierrätyspaperia, joka määrää helmien värin. Paperi leikataan suikaleiksi ja pyöritellään huolellisesti helmiksi. Kosteuden kestävä pinta saadaan lakkaamalla korut vesiohenteisella paperikoruille tarkoitetulla lakalla.

 Korujen hoito

Paperihelmien lakkapinta parantaa korujen kestävyyttä. Hellävaraisella käytöllä korut säilyvät kauniina pitkään. Korut voi puhdistaa kostealla pyyhkeellä, mutta emme suosittele korujen upottamista veteen.

Palautukset

Teemme jokaista mallia vain pieniä eriä ja jokainen koru on käsintehty uniikkikappale. Jos ostamasi koru on viallinen tai ei jostain syystä vastaa odotuksiasi niin ilmoita meille viipymättä. Tuotteilla on Suomessa 14 päivän palautusoikeus, joka koskee käyttämättömiä tuotteita.  Asiakas vastaa itse palautuskuluista, paitsi jos on kysymys viallisesta tuotteesta. Kirjoita meille ennen palautusta saadaksesi tarkemmat palautusohjeet:

 

 

Yhteystiedot:

agulubeads@gmail.com

Agulu

Huhdanojantie 6

01900 Nurmijärvi