Info (in Finnish)

Tarjoamme asiakkaillemme ilmaisen postituksen kaikille tuotteillemme kaikkialle maailmaan!

Toimitusaika Suomessa on noin viikon. Toimitamme tuotteet kirjeessä tilaajan kotiin.

Tutkimuksiin perustuvat toimitusaika-arviot ulkomaille: Pohjoismaat 7–14 työpäivää, muu Eurooppa 8–16 työpäivää, muun maailman suuret kaupungit alk. 12 työpäivää, muut kohteet: ei arviota.

Tuotteet

Suunnittelemme korut yhdessä Ugandalaisten artesaanien kanssa. Korut valmistetaan eettisin periaattein käsityönä. Peperihelmet pyöritellään taidokkaasti paperisuikaleista. Käytämme painettua kierrätyspaperia, joka määrää helmien värin. Paperi leikataan suikaleiksi ja pyöritellään helmiksi. Kosteuden kestävä pinta saadaan lakkaamalla korut vesiohenteisella paperikoruille tarkoitetulla lakalla.

Prosessissa ei ole välikäsiä, joten tiedämme tarkasti tuotteen alkuperän. Tällöin myös tekijä saa parhaan mahdollisen hinnan työstään. Haluamme tarjota asiakkaillemme kaunista designia ja laadukasta käsityötä ja samalla mahdollisuuden auttaa kehitysmaiden ihmisiä.

Maksutavat:

Voit maksaa pankkikortilla, PayPalilla tai Suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla. Kun haluat käyttää verkkopankkitunnuksia, valitse maksaessasi ”Checkout” maksujärjestestelmä. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu. Jos haluat maksaa kortilla, valitse maksutavaksi ”Credit card”.

Jos olet uusi asiakas ja käytät muuta kuin PayPal maksujärjestelmää, niin ennen maksutavan valitsemista sinun tarvitsee antaa yhteystietosi eli sähköposti (e-mail), etunimi (First name), sukunimi (Last name), katuosoite (Address), kaupunki (City), maa (Country), postinumero (Postal code) ja halutessasi myös puhelinnumero (Phone). Sen jälkeen voit jatkaa postitustapoihin (Continue to shipping) ja  maksuvaihtoehtoihin (Continue to payment methods). Lopuksi osotos varmistetaan painikkeella ”Complete order”.

 Korujen hoito

Paperihelmien lakkapinta parantaa korujen kestävyyttä. Hellävaraisella käytöllä korut säilyvät kauniiina pitkään. Korut voi puhdistaa kostealla pyyhkeellä, mutta emme suosittele korujen upottamista veteen.

Palautukset

Jokainen koru on uniikki käsityötuote, jolla on tarina. Tuotamme jokaista mallia vain pieniä eriä ja panostamme laatuun ja designiin. Jos tuote ei jostain syystä vastaa odotuksiasi niin teemme parhaamme jotta olisit tyytyväinen tai jos tuote on viallinen niin ilmoita meille viipymättä osoitteeseen agulubeads@gmail.com.

Tuotteilla on Suomessa 14 päivän palautusoikeus, joka koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.  Asiakas vastaa itse palautuskuluista, paitsi jos on kysymys virheellisestä tuotteesta. Pakkaa palautus huolellisesti etteivät tuotteet mene rikki tai kolhiinnu.

Kirjoita aina osoitteeseen agulubeads@gmail.com ennen palautusta saadaksesi tarkemmat palautusohjeet.

Yhteystiedot:

agulubeads@gmail.com

Agulu

Huhdanojantie 6

01900 Nurmijärvi