Info (in Finnish)

Tarjoamme ilmaisen postituksen kaikkialle maailmaan!

Tarjoamme ilmaisen postituksen kaikille yli 15€ maksaville tilauksille. Postitus alle 15€ maksaville tilauksille on 3€. Toimitusaika Suomessa on noin viikon. Toimitamme tuotteet kirjeessä tilaajan kotiin.

Tutkimuksiin perustuvat toimitusaika-arviot ulkomaille: Pohjoismaat 7–14 työpäivää, muu Eurooppa 8–16 työpäivää, muun maailman suuret kaupungit alk. 12 työpäivää, muut kohteet: ei arviota.

 

Maksutavat:

Voit maksaa pankkikortilla, PayPalilla tai Suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla. Kun haluat käyttää verkkopankkitunnuksia, valitse maksaessasi ”Checkout” maksujärjestestelmä. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu. Jos haluat maksaa kortilla, valitse maksutavaksi ”Credit card”.

Jos olet uusi asiakas ja käytät muuta kuin PayPal maksujärjestelmää, niin ennen maksutavan valitsemista sinun tarvitsee antaa yhteystietosi eli sähköposti (e-mail), etunimi (First name), sukunimi (Last name), katuosoite (Address), kaupunki (City), maa (Country), postinumero (Postal code) ja halutessasi myös puhelinnumero (Phone). Sen jälkeen voit jatkaa postitustapoihin (Continue to shipping) ja  maksuvaihtoehtoihin (Continue to payment methods). Lopuksi osotos varmistetaan painikkeella ”Complete order”.

Korujen valmistus

Suunnittelemme korut yhdessä Ugandalaisten artesaanien kanssa. Käytämme painettua kierrätyspaperia, joka määrää helmien värin. Paperi leikataan suikaleiksi ja pyöritellään huolellisesti helmiksi. Kosteuden kestävä pinta saadaan lakkaamalla korut vesiohenteisella paperikoruille tarkoitetulla lakalla.

 Korujen hoito

Paperihelmien lakkapinta parantaa korujen kestävyyttä. Hellävaraisella käytöllä korut säilyvät kauniina pitkään. Korut voi puhdistaa kostealla pyyhkeellä, mutta emme suosittele korujen upottamista veteen.

Palautukset

Teemme jokaista mallia vain pieniä eriä ja jokainen koru on käsintehty uniikkikappale. Jos ostamasi koru on viallinen tai ei jostain syystä vastaa odotuksiasi niin ilmoita meille viipymättä. Tuotteilla on Suomessa 14 päivän palautusoikeus, joka koskee käyttämättömiä tuotteita.  Asiakas vastaa itse palautuskuluista, paitsi jos on kysymys viallisesta tuotteesta. Kirjoita meille ennen palautusta saadaksesi tarkemmat palautusohjeet:

 

 

Yhteystiedot:

agulubeads@gmail.com

Agulu

Huhdanojantie 6

01900 Nurmijärvi